5 λόγοι για να σταματήσεις να απαντάς μόνος σου τα τηλέφωνα της επιχείρησής σου!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

11/14/20221 min read

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρή επιχείρηση, τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει! Το να εργάζεστε μόνοι σας στην επιχείρηση σας είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Σαν ιδιοκτήτες επιχείρησης είστε αναγκασμένοι να εξυπηρετείτε διάφορα πόστα της εργασίας σας, όπως είναι το λογιστήριο, οι πωλήσεις, το μάρκετινγκ κ.α. Ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος και η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ακούγεται τρομακτική. Δεν ήρθε όμως το τέλος του κόσμου, αν βρείτε έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις!

Η βασικότερη λύση είναι να αναθέσετε βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας σε τρίτους συνεργάτες οι οποίοι θα ελαφρύνουν το φόρτο εργασίας σου και θα τις εκτελούν με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Πάμε να δούμε όμως 5 λόγους για να σταματήσετε να απαντάτε μόνοι σας τα τηλέφωνα της επιχείρησής σας:

1.Καταστρέφεται η παραγωγικότητα.

Καταρχήν, κάθε τηλεφωνική κλήση που δέχεστε, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομη είναι, είναι απόσπαση της προσοχής από την εργασία σας. Όταν ξεκινήσετε να μιλάτε στο τηλέφωνο με κάποιο πελάτη, σκεφτείτε πόσο χρόνο σπαταλάτε από την εργασία σας. Τώρα θα μου πείτε, αφού είναι καλός πελάτης και το να μιλάω στο τηλέφωνο είναι μια από τις αρμοδιότητές μου. Σας βεβαιώνω ότι δεν είναι. Αν απαντήσετε 5 τηλεφωνήματα την ημέρα, έχετε σπαταλήσει περίπου 2 ώρες παραγωγικής εργασίας. Μπορείτε να το παρατηρήσετε και θα με θυμηθείτε.

2.Φαίνεται αντιεπαγγελματικό.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσετε κάποιες κλήσεις μόνος σας, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το όνομα της εταιρείας σας και μην πείτε ότι είστε ο ιδιοκτήτης. Σε πρώτη φάση οι πελάτες ενθουσιάζονται που μιλούν απευθείας με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά μετά το σκέφτονται καλύτερα και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που θα βλάψει την αξιοπιστία σας. Από όποια πλευρά και να το δούμε όμως είναι λίγο αντιεπαγγελματικό και δε δημιουργεί και τη καλύτερη εντύπωση.

3.Η εταιρεία φαίνεται μικρότερη.

Μιλώντας με ένα λειτουργό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ο πελάτης αισθάνεται ότι συνομιλεί με μια υπαρκτή και νόμιμη επιχείρηση. Μιλώντας όμως απευθείας με τον ιδιοκτήτη ή τον διευθύνοντα σύμβουλο μιας εταιρείας, ειδικά εάν ο αριθμός επικοινωνίας είναι ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Κάνει την εταιρεία σας μικρότερη. Επιτρέπει στους καλούντες να θεωρήσουν ότι είστε πιθανόν ο μοναδικός υπάλληλος της επιχείρησής σας και παρόλο που το ατομικό επιχειρησιακό μοντέλο μπορεί να λειτουργήσει καλά σε αρκετούς τομείς, η επιχείρησή σας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό στους καταναλωτές.

4.Σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο.

Όπως είπαμε και πριν ως ιδιοκτήτες επιχείρησης είστε επιφορτισμένοι με τις καθημερινές εκκρεμότητες του γραφείου σας και η λίστα των εργασιών σας είναι αρκετά μεγάλη. Αν προσθέσετε και την απάντηση των κλήσεων, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν απίστευτα και βασικές εργασίες της επιχείρησής σας θα μείνουν ανολοκλήρωτες με κίνδυνο να χάσετε πελάτες.

5.Οικονομικά αποδοτική λύση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω που αναφέραμε, μια οικονομικά αποδοτική λύση είναι η τηλεφωνική υποστήριξη από εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο. Ο λειτουργός τηλεφωνικής εξυπηρέτησης απαντά και διαχειρίζεται τα αιτήματα των πελατών εκ μέρους σας, φιλτράρει τις κλήσεις και ενημερώνει άμεσα τον υπεύθυνο της επιχείρησής. Φυσικά αυτό μεταφράζεται σε μια καλοστημένη και οργανωμένη εταιρεία που εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες.

Στην Niva Call Center ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς υποψήφιους πελάτες, καθώς διαχειριζόμαστε μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων σε καθημερινή βάση. Οι γραμματείς μας έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν και θα μας εμπιστευτούν στο μέλλον, να λαμβάνουν ποιοτική τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε και εσείς ένα οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρες γραμματείς οι οποίες θα διαχειρίζονται με σεβασμό και αξιοπιστία τις κλήσεις και τα ραντεβού της επιχείρησής σας μπορείτε να μας καλέσετε στο +357 22021040 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας!