Τι θα κερδίσετε με την υπηρεσία της τηλεγραμματείας;

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναθέτουν την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών τους σε εξειδικευμένα τηλεφωνικά κέντρα. Η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης ή αλλιώς τηλεγραμματείας έχει δοκιμαστεί αρκετά από τις κυπριακές επιχειρήσεις και αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους και επαγγελματικού τομέα.

1. Εμπειρία στη απάντηση κλήσεων.

Ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά η απάντηση κλήσεων είναι μια δεξιότητα που δεν την βρίσκεις εύκολα. Σίγουρα όλοι ξέρουμε να απαντάμε το τηλέφωνό μόνοι μας, αλλά αυτό θέλουμε; Όταν μιλάμε για επιχειρήσεις, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα άτομο ή μια υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης που να διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση να ανταπεξέλθει στα διάφορα αιτήματα των πελατών. Ο πελάτης είναι απρόβλεπτος και ο λειτουργός τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πρέπει να διαχειριστεί χιλιάδες κλήσεις για να ισχυριστεί ότι διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία.

2. Ιδανική Εξυπηρέτηση πελατών μέσω της απάντησης κλήσεων.

Σήμερα, το πιο βασικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων έναντι του ανταγωνισμού, είναι η σωστή εξυπηρέτηση πελατών. Όταν διαθέτεις ένα εξαιρετικό προϊόν ή μια υπηρεσία πρέπει να το συνοδεύσεις με τη ιδανική εξυπηρέτηση πελατών. Δε φτάνει να έχεις ή το ένα ή το άλλο. Ελάχιστοι άνθρωποι θυμούνται τι προϊόν ή υπηρεσία αγόρασαν από εσάς, αλλά θυμούνται πολύ καλά τι είδους εξυπηρέτηση έλαβαν από εσάς. Η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης – απάντησης κλήσεων με την κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

3. Ευέλικτη Εργασία με την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής και της εργασίας απαιτούν να είστε εσείς και το προσωπικό σας ευέλικτοι. Η ευέλικτη εργασία αυξάνει την ικανοποίηση και τη συνολική απόδοση του προσωπικού σας. Όταν επιλέξετε μια υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης – τηλεγραμματείας, είστε σίγουροι ότι όπου κι αν βρίσκεστε, οι κλήσεις σας θα απαντηθούν επαγγελματικά και με ευγένεια. Εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με το παραγωγικό κομμάτι της εργασίας σας, καθώς η υπηρεσία θα κάνει το απαραίτητο φιλτράρισμα των κλήσεων, θα επιλύει ζητήματα που δεν είναι απαραίτητο να εξυπηρετηθούν από εσάς και θα δρομολογεί τις κλήσεις στον αρμόδιο υπεύθυνο – εργαζόμενο.

4. Μετατροπή καλούντων σε νέους πελάτες.

Συμβαίνει αρκετές φορές μέσα στην ημέρα να μην προλαβαίνετε να συνομιλήσετε με όλους τους υποψήφιους πελάτες. Βρίσκεστε σε εξωτερικές συναντήσεις και είναι λογικό να μην μπορείτε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να παρουσιάσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης όμως είναι σε θέση να ακολουθήσει συγκεκριμένο σενάριο επικοινωνίας για νέους πελάτες και να λύσει οποιαδήποτε απορία του καλούντα. Βέβαια όλες οι ενέργειες γίνονται πάντα με τη δική σας κατευθυντήρια γραμμή, όπου είστε ο κύριος γνώστης του αντικειμένου σας.

5. Αύξηση πωλήσεων μέσω της σωστής διαχείρισης των κλήσεων.

Ισχύει το ίδιο που αναφέραμε και πιο πάνω. Όταν έχεις έμπειρους λειτουργούς τηλεφωνικής υποστήριξης οι οποίοι είναι σε θέση να δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους καλούντες, να εξυπηρετήσουν τα αιτήματα τους και να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία ή ακόμα και πιθανό παράπονο, είναι αναπόφευκτο ο πελάτης να σχηματίσει εξαιρετική άποψη για την εταιρεία σας και να συνεχίσει να αγοράσει από εσάς φανατικά. Καλλιεργείται το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης και δεν χρειάζεται να ψάξει σε κάποιο ανταγωνιστή σας.

6.Η επιχείρησή σας αποκτάει προσωπικότητα.

Οι πελάτες που καλούν στο γραφείο σας καθημερινά εξυπηρετούνται από συγκεκριμένους λειτουργούς τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και είναι λογικό να αναπτύσσεται συμπάθεια, οικειότητα και εμπιστοσύνη. Αισθάνονται ότι σας γνωρίζουν και συνεχίζουν να αγοράζουν από εσάς. Με αυτό το τρόπο η επιχείρησή σας αποκτά προσωπικότητα και χαρακτήρα, καθώς όλες οι τηλεφωνικές κλήσεις καταλήγουν σε πραγματικούς ανθρώπους, που βάζουν στοιχεία του χαρακτήρα τους στην απάντηση των κλήσεων.

7. Περιβάλλον εργασίας με επίκεντρο την απάντηση κλήσεων.

Όταν το προσωπικό σας εργάζεται, θέλει να επικεντρωθεί στην εργασία του. Είναι ενοχλητικό να χτυπούν ασταμάτητα τα τηλέφωνα, οι συνεργάτες σας να μιλούν με πελάτες και γενικά να επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση στο χώρο εργασίας. Πολύς θόρυβος που δε σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και στο τέλος δε είστε καθόλου αποδοτικοί. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας με την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης. Τα τηλεφωνήματα εξυπηρετούνται από εξειδικευμένους λειτουργούς που εστιάζουν στην απάντηση και διαχείριση των κλήσεων και δεν υπάρχει κάτι άλλο να τους απασχολεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλη η ενέργεια τους να απορροφάτε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών, που είναι και το βασικό μας πλεονέκτημα.

Στην Niva Call Center εξειδικευόμαστε στη τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες, καθώς διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων σε καθημερινή βάση, προσφέροντας την υπηρεσία της Τηλεφωνικής Υποστήριξης – Τηλεγραμματείας σε αρκετές επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας δίνει τη δυνατότητα να χειριστούμε σχεδόν με άριστο τρόπο δύσκολους ή απαιτητικούς πελάτες και να τους προσφέρουμε άμεση και γρήγορη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε και εσείς ένα οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρες γραμματείς οι οποίες θα διαχειρίζονται με σεβασμό και αξιοπιστία τις κλήσεις και τα ραντεβού της επιχείρησής σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 22 021040 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας!