Σχετικά με εμάς

Η NivaCall προσφέρει Γραμματειακές Υπηρεσίες Εξ’ Αποστάσεως, μέσω Τηλεφωνίας & Internet / Τηλεγραμματεία Virtual Office) σχεδόν μια δεκαετία από το 2013.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος, μέσα από τη χρήση προηγμένων τηλεπικοινωνιακών και διαδικτυακών υποδομών. Απευθυνόμαστε τόσο σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανολόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μεσίτες, συμβούλους, ασφαλιστές κ.ά.) όσο και σε επιχειρήσεις που εδρεύουν σε όλη την Κύπρο και δεν έχουν γραμματεία ή χρειάζεται να την ενισχύσουν.

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες Γραμματειακές Υπηρεσίες εξ αποστάσεως, μέσω Διαδικτύου και Τηλεφωνίας, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι να κατακτήσουμε ηγετική θέση στον χώρο μας, αποτελώντας παγκύπρια την ιδανική και αναντικατάστατη γραμματέα των πελατών μας, με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, ποιοτικών υπηρεσιών και δημιουργικών ιδεών.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξή μας να είναι άμεσα συνυφασμένη με την επιτυχία και την ανάπτυξη των πελατών μας. Γι’ αυτό, θέτουμε πάντοτε ως προτεραιότητα την απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας, εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες μας και αναζητώντας αδιάκοπα νέες τεχνολογικές λύσεις και καινοτόμες προτάσεις.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση της NivaCall Center σύμφωνα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των γραμματέων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε, λοιπόν, τόσο μία «Γραμματέα» με ανώτερο επαγγελματισμό στους εξωτερικούς συνεργάτες μας όσο και ένα σύγχρονο «Γραφείο» με ευχάριστο και ανθρώπινο περιβάλλον στους εσωτερικούς συνεργάτες μας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !

Απέκτησε επαγγελματική τηλεφωνική υποστήριξη από €30/μήνα!